loading

Logopedski poremećaji

Logopedski poremećaji

 

Govor je jedno od najznačajnijih sredstava komunikacije putem kojega ljudi izražavaju svoje misli, osjećaje, želje i potrebe u svijetu koji nas okružuje.

Ukoliko se u jezično, govornom razvoju pojave poteškoće važno ih je na vrijeme prepoznati i potražiti stručnu pomoć. Pravovremenim otkrivanjem logopedskih poremećaja i uključivanjem u logopedsku terapiju može se spriječiti razvoj većih poteškoća i/ili ublažiti postojeće poteškoće.

Bez obzira o kojem je poremećaju riječ, od ključne je važnosti uključiti i Vas kao roditelje u cijeli terapijski proces jer ste upravo Vi ti koji možete svome djetetu pružiti najviše potpore, podrške i razumijevanja. Roditelji su osobe u koje dijete ima najviše povjerenja i bitno je da budu oslonac i snaga kroz cijeli terapijski proces. Ukoliko primjetite bilo kakve poteškoće kod svog djeteta nemojte čekati da one same „prođu“ već potražite pravovremenu pomoć jer Vi najbolje poznajete svoje dijete.

 

 

Logopedske usluge

Logopedski kabinet Verbum sanum provodi dijagnostiku, terapiju i savjetovanje djece i odraslih s jezično - govornim i komunikacijskim poremećajima. Osnovni cilj je pružanje kvalitetne, temeljite i profesionalne usluge koja je osmišljena za svakoga posebno. Svakom djetetu i osobi pristupamo individualno te kontinuirano pratimo rad i napredak kako bi postigli što bolje rezultate.

Testirajte svoje dijete

Ispunite obrazac - pošaljite nam ga putem e-maila i naši stručnjaci će Vam se u kratkom vremenskom periodu povratno javiti

Prijavite dijete