loading

Obrazac za dijete

POŠALJI MAIL - TESTIRAJ SVOJE DIJETE 

Logopedski kabinet Verbum sanum želi skrenuti pozornost roditelja na to da jezično, govorne poremećaje kod djece treba uočiti i početi rješavati na vrijeme i uz stručan pristup. Naše dugogodišnje iskustvo je pokazalo da većina roditelja kod svog djeteta prepoznaje neke od jezično, govornih poteškoća, ali ne zna kako i na koji način početi rješavati probleme koje su uočili.  

Pripremili smo obrazac kojega svaki roditelj ili član obitelji može ispuniti te kratko navesti i opisati poteškoće koje je uočio kod svog djeteta. Nakon toga stručnjaci logopedskog kabineta rade analizu obrasca te Vam se povratno javljaju s informacijama o mogućim dodatnim testovima koje Vam mogu poslati, a koji su vezani uz navedene poteškoće.

Postupak je sljedeći:

  • nakon što na našoj web stranici ispunite obrazac mi Vam se povratno javljamo
  • poslije kraćeg razgovora naši logopedi će utvrditi treba li Vaše dijete testove i koje
  • nakon što dobijete testove prema uputama ćete ih provesti s Vašim djetetom i ponovno nam ih poslati 
  • kada dobijemo ispunjen test, naš stručni tim određuje daljnje korake za Vaše dijete vezano uz logopedsku dijagnostiku i/ili terapiju

    Svi naši testovi te na temelju njih i dobiveni savjeti su BESPLATNI te ne povlače nikakve obveze roditelja o izboru nas kao stručnjaka za uklanjanje jezično, govornih poteškoća kod Vašeg djeteta.

Polja označena zvjezdicom (*) su obavezna.

Upotrebom ovog obrasca prihvaćate pravila privatnosti na ovoj web stranici.