loading

Blog

Što se krije u našoj Božićnoj vježbenici?
2021
07prosinca

Što se krije u našoj Božićnoj vježbenici?

Što se krije u našoj Božićnoj vježbenici?

 

Ove godine tim logopedskog kabineta Verbum sanum napravio je vlastitu Božićnu vježbenicu za djecu predškolske dobi koja se može besplatno preuzeti na našem Facebook profilu u online formatu.

U Božićnoj vježbenici sistematično i jasno nalaze se zadatci koji potiču razvoj predčitalačkih vještina. Prepoznavanje rime, izdvajanje prvog i zadnjeg glasa u riječima, raščlanjivanje riječi na glasove i stapanje glasova u riječi. Isto tako, nalaze se i zadatci u kojima dijete samo treba napisati neke riječi ili pak pronaći zadanu riječ u nizu slova. Osim toga, nalazi se i nekoliko zadataka u kojima dijete treba prepoznati brojeve. U vježbenici se kriju i jezični zadatci putem kojih dijete pravilno usvaja morfologiju te razlikuje kategorije i suprotnosti.
Na samom kraju naše Božićne vježbenice nalaze se zadatci za grafomotoriku i vizualnu percepciju koji su djeci uvijek najzabavniji pa smo stoga odlučili ostaviti šećer za kraj.
Još jednom zahvaljujemo svima koji su prepoznali naš trud te se radujemo što je naša Božićna vježbenica doživjela veliki uspjeh i što je već zasad skinuta preko 1200 puta!

Sretan i blagoslovljen Božić te uspješna Nova 2022. godina!

Vaš Verbum sanum tim

 

Povezani blogovi

Testirajte svoje dijete

Ispunite obrazac - pošaljite nam ga putem e-maila i naši stručnjaci će Vam se u kratkom vremenskom periodu povratno javiti

Prijavite dijete